Захариева-Ременски: Бугарија и Македонија се искрени пријатели

Бугарската вицепремиерка и министерка за надворешни работи Екатерина Захариева денеска се сретна со претставници на парламентарната Група за соработка со

Read more

Pin It on Pinterest