Контакт

ТРД „Радио Холидеј“
Ул.: Мариовска 31, Прилеп 7500,
Телефон: 048/422-485,
и-мејл: [email protected].

За дополнителни информации или барања, пополнете ја контакт формата.

    Локација на Google maps.

    Веб страницата користи *колачиња со цел да овозможи и креира подобро корисничко искуство за нашите посетители. Прифаќам Повеќе

    Skip to content