СЛУШАЈТЕ ВО ЖИВО

  Култура
  пред 6 дена

  До 30 ноември повторно пријавување за субвенциониран студентски оброк

  Пријавувањето за субвенциониран студентски оброк е дигитализирано, односно се спроведува исклучиво електронски преку порталот https://e-uslugi.mon.gov.mk/ и многу едноставно, со прикачување на само…
  Култура
  пред 6 дена

  Децата и младите во фокусот на Деновите на медиумска писменост

  Во текот на претстојнава недела ќе се одржат низа настани, конференции, дебати, работилници, предавања и сл., кои ќе бидат организирани…
  Култура
  пред 1 недела

  Денеска се одбележува Светскиот ден на детето

  Прва детска амбасада во светот Меѓаши, Светскиот ден на детето ќе го прослави отстапувајќи простор на децата самите да се…
  Култура
  пред 1 недела

  Седумдесет години од формирањето на Ботаничката градина при ПМФ

  Јубилејната прослава, како што е најавено, ќе се одржи во дворот на Ботаничката градина. Ќе се обратат деканот на Природно-математичкиот факултет во…
  Back to top button
  Messenger icon
  Пишете нѝ на Фејсбук!
  error: Содржината е заштитена !!
  Skip to content