Интервентна субвенција од четири денари за предадени домати во преработувачки капацитети

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство ќе помогне во решавање на откупот на доматите со интервентна субвенција од четири денари

Read more

Државните ракометни шампиони во кадетска конкуренција, на прием кај градоначалникот Јованоски

Mладите ракометари на РК „Прилеп“ и членовите на стручниот штаб, кои станаа државни прваци во кадетска конкуренција, денеска ја посетија

Read more

Седум општини ќе потпишат договори за финансирање пречистување на отпадни води

Договори за доделување на финансиски средства на локалните самоуправи за изработка на техничка документација и изградба на канализациони системи и

Read more

Pin It on Pinterest

РАДИО ХОЛИДЕЈ