Прилепските тутунари очекуваат сонце во август за да се подобри родот

Поради неповолните временски услови кои го погодија родот, прилепските тутунари од Министерството за земјоделство очекуваат соодветни мерки, а од компаниите

Read more

Подготовките за „Пивофест 2018“ во полн ек, фестивалот на пивото ќе го отворат Бени и Нонстоп

На 15 денови од почетокот на годинешното 16-то издание на „Пивофест 2018“, полека привршуваат подготовките за најголемиот фестивал на пивото

Read more

Pin It on Pinterest

РАДИО ХОЛИДЕЈ