Законот за финансиска поддршка на инвестиции пред собраниската Комисија за економски прашања

Членовите на собраниската Комисија за економски прашања денеска ќе разгледуваат Предлог – Законот за финансиска поддршка на инвестициите. Со Законот се

Read more

Синдикатот на „Еурокомпозит“ бара да се разреши раководството

Синдикатот на прилепската фабрика „Еурокомпозит“ бара да се исполни и последниот услов од договорот со Владата- смена на раководството. Генералниот

Read more

Македонија меѓу дното по бројот на новоотворени работни места во Западен Балкан

Македонија  речиси на дното, Косово лидер во регионот во однос на вработливоста минатата година. Извештајот на Светска банка -Трендовите  во

Read more

Pin It on Pinterest

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
РАДИО ХОЛИДЕЈ