Законот за финансиска поддршка на инвестиции пред собраниската Комисија за економски прашања

Членовите на собраниската Комисија за економски прашања денеска ќе разгледуваат Предлог – Законот за финансиска поддршка на инвестициите. Со Законот се

Read more

Pin It on Pinterest

РАДИО ХОЛИДЕЈ