Проект „Променете го начинот на размислување-Спорт за сите“

Националната федерација за спорт и рекреација на инвалидите на Македонија – Македонски параолимписки комитет денес ги промовираше заклучоците од проектот „Променете

Read more

Pin It on Pinterest

РАДИО ХОЛИДЕЈ