Општините од источна Македонија и натаму мака мачат со комарците

Градоначалниците од истокот  бараат регионален третман и на комарците и на кучињата скитници. Кочанскиот градоначалник, Николчо Илијев  смета дека поединечното прскање против

Read more

Во болницата „Борка Талески“ се санираат последиците од паѓањето на таванот

Неквалитетно поставениот држач на носачот, што ги држи картонските гипс плочи, била причината поради што дошло до паѓање на плафонот во

Read more

Се интензивираат активностите за отворање на дневниот Центар за деца со церебрална парализа

Во полн ек се активностите за отворање на дневниот Центар за деца со церебрална парализа. Откако е легализиран објектот во

Read more

Pin It on Pinterest

РАДИО ХОЛИДЕЈ