Македонски студенти по архитектура и дизајн креираа вертикална градина за зачини

Студентите кои учествуваа во седумднвената летна работилница во Јавна соба изработија прототип на мобилна вертикална градина за одгледување на зачини,

Read more

Ефекти од субвенциите само кај сточарските фарми, процедурите сложени, исплатата задоцнета

Да се поедностават процедурите за апликација за да не се пролонгираат роковите и субвенциите да се плаќаат на време за

Read more

Интервентна субвенција од четири денари за предадени домати во преработувачки капацитети

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство ќе помогне во решавање на откупот на доматите со интервентна субвенција од четири денари

Read more

Продолжен рокот за поднесување барања за субвенции за обработливо земјиште

Рокот за поднесување на барњата за субвенции за мерките од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството 2018 година, наместо до

Read more

Pin It on Pinterest

РАДИО ХОЛИДЕЈ