Почна проценката на штетите во Струмичко и во Могила – најпогодени пиперот и житата, како и тутунот

Вчерашното невреме ги докрајчи земјоделците од битолско и струмичко. Поројниот дожд, проследен со силен ветер и крупен град предизвика големи

Read more

Pin It on Pinterest

РАДИО ХОЛИДЕЈ