СЛУШАЈТЕ ВО ЖИВО

Здравје

Теренската вакцинација за денес ќе се одвива во следните населени места

Теренската вакцинација за денес 21.07.2021 ќе се одвива во следните населени места:

Ресен – Рајца, Курбиново, Сливница, Асамати, Претор

 

Штип – Софилари, Драгоево, Селце

Свети Николе – Кнежје, Ѓузумелци

Демир Хисар – Доленци, Брезово, Зашле, Базерник

Струга – Ложани, Биџево, Ново Село

Крушево – Борино, Саждево, Јакреново

Струмица – Дабиље, Сачево

Неготино – Прждево, Термник

Пробиштип – Пишица

Кочани – Подлог

Кичево – Зајас

Битола – Новаци, Мегленци, Арматуш, Грумази, Гнилеж, Рибарци, Гнеотино, Брод, Бач, Добровени, Скочивир, Сливица, Живојно

Охрид – Речица, Куратица, Завој, Плапе, Свиништа

Македонски Брод – Инче, Зркле, Лупште, Ковче

Велес – Ореше, Нежилово, Бистрица

Крива Паланка – Конопница,Мождивњак

Берово – Русиново

Министерството за здравство секојдневно ќе информира преку соопштенија за денот и местата за теренско вакцинирање за Ковид 19. Замолуваме за поддршка на овој процес.

Прикажи повеќе

Холидеј

Радио Холидеј е приватна радио станица - концесионер која со квалитетен сигнал го покрива регионот на Општина Прилеп, Крушево, Македонски Брод, Демир Хисар, Битола и поширокиот Пелагониски регион.

Поврзани објави

Back to top button
Skip to content