СЛУШАЈТЕ ВО ЖИВО

Локално

Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 26 08 2022

Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 26 08 2022 година.

Почеток Краj КЕЦ Адреса
2022-08-26 08:30:00 2022-08-26 14:30:00 Скопје Аеродром СКОПЈЕ – ЦЕНТАР: дел од ул. Козара помеѓу улиците Васил Ѓоргов и ул. Шарски Ордед
2022-08-26 09:00:00 2022-08-26 15:00:00 Скопје Ѓорче Петров Бул.Партизански Одреди бр.87
2022-08-26 09:00:00 2022-08-26 12:30:00 Куманово дел од корисниците во с.Тромеѓа.
2022-08-26 06:10:00 2022-08-26 16:00:00 Битола селата: Рапеш, Маково, Орле, Црничани, Мусинци, Мојно, Алинци и Путурус.
2022-08-26 08:20:00 2022-08-26 15:30:00 Скопје Васил Главинов с. Дељадровци, с. Миладиновци, Автопат Петља, Петља Аеродром, ЖТП Миладиновци, Рампа Миладиновци, Макпетрол Миладиновци, с. Текија
2022-08-26 09:00:00 2022-08-26 15:00:00 Скопје Ѓорче Петров ул. Веле Марков и Воин Драшкоци, ул. Ибе Паликуќа
2022-08-26 09:00:00 2022-08-26 12:00:00 Прилеп с.Мажучиште, ул.Орде Чопела индустриски дел од градот, Агро Инвест,Корвин Стоун, Стибера, Винарија Пирган Без ЕЕ ќе бидат с.Мажучиште, ул.Орде Чопела индустриски дел од градот, Агро Инвест,Корвин Стоун, Стибера, Винарија Пирган
2022-08-26 10:00:00 2022-08-26 11:00:00 Гостивар ДЕБРЕШЕ: дел кај црква
2022-08-26 09:15:33 2022-08-26 13:30:33 Велес селата Чашка, Раковец, Еловец, Голозинци, Отиштино, Бањица, Мелница, Лисиче, Дреново, Горно Врановци, Горно Јаболчиште, Долно Јаболчиште, нас. Порцеланка, и викендици Лисиче Оранжериите, фабика киро Ќучук, брана лисие , ТС Лозар на чашка, и Тс н Тополка 2000 и др.
Прикажи повеќе

Холидеј

Радио Холидеј е приватна радио станица - концесионер која со квалитетен сигнал го покрива регионот на Општина Прилеп, Крушево, Македонски Брод, Демир Хисар, Битола и поширокиот Пелагониски регион.

Поврзани објави

Back to top button
Skip to content