Градоначалникот Јовчески на средби со претставнички од медиумите и здруженијата „Преродба“, „Мајка традиција“, „Китка“ и „Орхидеја

11

Ден пред 8-ми март, на мое големо задоволство, остварив средби со претставнички од медиумите и здруженијата „Преродба“, „Мајка традиција“, „Китка“ и „Орхидеја“. Им го честитав празникот и им дадов силна поддршка во нивната борба за економска, политичка и социјална рамноправност во општеството“-истакна Градоначалникот Јовчески на социјалните мрежи.


Можно е да е слика од 2 луѓе, луѓе што стојат и внатре
Можно е да е слика од 9 луѓе, седнати луѓе и внатре
Можно е да е слика од 7 луѓе и внатре
Можно е да е слика од 6 луѓе и внатре
Можно е да е слика од 3 луѓе и луѓе што стојат
Можно е да е слика од 2 луѓе и луѓе што стојат
Можно е да е слика од 3 луѓе, луѓе што стојат и внатре
Може ќе Ви се допадне

Веб страницата користи *колачиња со цел да овозможи и креира подобро корисничко искуство за нашите посетители. Прифаќам Повеќе

Skip to content