Политика на приватност

Кои сме ние

Адресата на веб-сајтот е: https://radioholidej.com.mk.

Кои лични податоци ги собираме и зошто ги собираме

Коментари

Коментарите на веб сајтот се оневозможени.

Мултимедија

Доколку испраќате слики на веб-сајтот, треба да избегнувате поставување на слики со вградени податоци за локацијата (EXIF GPS). Посетителите на веб-сајтот можат да преземаат и извлекуваат податоци за локација од слики на веб-сајтот.

Контакт формулари

Податоците испратени преку контакт формуларот не ги зачувуваме.

Колачиња

Ако имате сметка и ако влезете во оваа страница, ќе поставиме привремено колаче  за да утврдиме дали вашиот прелистувач прифаќа колачиња. Ова колаче не содржи лични податоци и се отфрла кога го затворате вашиот прелистувач. Кога ќе се најавите, ние исто така ќе поставиме неколку колачиња за да ги зачуваме вашите информации за најавување и изборот на вашиот екран. Колачињата за најава траат два дена, а опциите за еклипс колачиња траат една година. Ако изберете “Запомни ме”, вашето најавување ќе трае две недели. Ако се одјавите од вашата сметка, колачињата за најава ќе бидат отстранети. Ако уредувате или објавувате статија, дополнителнo колаче ќе биде зачуванo во вашиот прелистувач. Ова колаче не вклучува лични податоци и едноставно го означува идентификаторот за објавување на статијата што ја уредувавте. Истекува по 1 ден.

Вградена содржина од други веб-сајтови

Статии на оваа страница може да вклучуваат вградени содржини (на пример, видеа, слики, статии, итн.). Вградената содржина од други веб-страници се однесува на ист начин како и ако посетителот го посетил другиот веб-сајт. Овие веб-страници можат да собираат податоци за вас, да користат колачиња, да вградат дополнително следење на трети страни и да ја следат вашата интеракција со вградената содржина, вклучувајќи ја следењето на вашата интеракција со вградената содржина ако имате сметка и сте најавени на таа веб-страница.

Анализа

Податоците за посетата се анализираат од страна на Google Analytics. За корисниците кои се регистрираат на нашата веб-страница (ако ги има), ние ги чуваме и личните информации што ги даваат во нивниот кориснички профил. Сите корисници можат да ги гледаат, уредуваат или бришат своите лични податоци во секое време (освен што не можат да го променат нивното корисничко име). Администраторите на веб-страници исто така можат да ги видат и уредуваат тие информации.

Кои права имате над вашите податоци

Доколку имате сметка на оваа страница или сте оставиле коментари, можете да побарате да добиете извезена датотека на личните податоци што ги поседуваме за вас, вклучувајќи и какви било податоци што ни ги доставивме. Можете исто така да побарате да ги избришеме личните податоци што ги имаме за вас. Ова не вклучува никакви податоци кои сме должни да ги чуваме за административни, правни или безбедносни цели.

Алати за бришење на личните податоци

Веб сајтот има вградени алати за бришење на личните податоци по барање на корисникот.

Вашите податоци не ги даваме на трети лица.

Информации за контакт:
Радио Холидеј
Ул. Мариовска бр.31,
7500 Прилеп
E-mail: [email protected]

Прифаќање на условите 

Со користење на оваа страница, корисникот се согласува со одредбите од оваа Политика за приватност. Доколку не се согласувате со Политиката, ве молиме не користете ја интернет страницата. Вашето континуирано користење на интернет страницата следејќи ги промените на оваа Политика ќе се смета за ваше прифаќање на дадените промени.

Веб страницата користи *колачиња со цел да овозможи и креира подобро корисничко искуство за нашите посетители. Прифаќам Повеќе

Skip to content