СЛУШАЈТЕ ВО ЖИВО

Локално

Промена на времето на сообрајќање на автобусите на ВОНРЕДНАТА (неделна) ЛИНИЈА

Јавниот Градски Превоз при ЈП за ПУП Прилеп ги информира сите корисници на Јавниот Градски Превоз дека почнувајќи од 03.04.2022г. (недела), ќе изврши промена на времето на сообрајќање на автобусите на ВОНРЕДНАТА (неделна) ЛИНИЈА од 2 часа на 1 час. Последното тргнување од Нови Гробишта ќе биде во 12:30 часот.

Распоредот на тргнување на автобусите од почетните постојки ќе биде следниот:
1. Хотел Салида: 06:30, 07:30, 08:30, 09:30 , 10:30, 11:30.
2. Нови Гробишта: 07:30, 08:30, 09:30, 10:30, 11:30, 12:30.

Промената нема да важи за неделите во државен и верски празник кога времето на сообраќајње на автобусите ќе биде продолжено за 2 часа. Последен автобус ќе тргнува од Н.Гробишта во 14:30 часот, се наведува во соопштението од Автобуски Градски Превоз-Прилеп.

Прикажи повеќе

Холидеј

Радио Холидеј е приватна радио станица - концесионер која со квалитетен сигнал го покрива регионот на Општина Прилеп, Крушево, Македонски Брод, Демир Хисар, Битола и поширокиот Пелагониски регион.

Поврзани објави

Back to top button
Skip to content