СЛУШАЈТЕ ВО ЖИВО

Земјоделие

Продолжен рокот за доставување барања за користење средства од ИПАРД, соопшти Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој донесе одлука за продолжување на крајниот рок на јавниот повик 01/2023 за доставување барања за користење средства од ИПАРД-програмата 2014 – 2020.

Продолжувањето доаѓа на барање на заинтересираните странки, кои поради објективни тешкотии не се во можност да ги обезбедат соодветните понуди за планираните инвестиции и со тоа навремено да ги достават потребните документи за користење на финансиската поддршка.

Продолжувањето на рокот во согласност со одлуката е 15 дена, со што крајниот рок за јавниот повик 01/2023 е 3.10.2023 година.

Прикажи повеќе

Холидеј

Радио Холидеј е приватна радио станица - концесионер која со квалитетен сигнал го покрива регионот на Општина Прилеп, Крушево, Македонски Брод, Демир Хисар, Битола и поширокиот Пелагониски регион.

Поврзани објави

Back to top button
Skip to content