СЛУШАЈТЕ ВО ЖИВО

ПРОГРАМСКА ШЕМА

08.00 Најава
08.10 Мисла на денот
08.15 Временска прогноза
08.20 Состојба на патиштата
08.40 Совети за здравје и слично
08.50 Времеплов
09.15 Вести
09.30 Здрава исхрана …
09.50 Радио берза
10.15 Вести
10.35 Спортски вести
10.45 Радио излог
11.15 Радио огласи
11.30 Практични совети Што Ако
11.50 Џет Сет вести
12.00 Пулсирања(понеделник , среда и петок)
12.00 ФМ Портал (вторник, четврток и сабота)
14.15 Вести
14.40 Огласи
15.00 Бјути Корнер
16.15 Локал Инфо
17.00 Флеш вести
17.10 Музички калеидоскоп
18.00 Локал Инфо
18.15 Џет Сет репортер
22.00 Ноќна Музикорама

Back to top button
Skip to content