Прекин со водоснабдувањето во Прилеп

24

Водоснабдувањето на ден 18.10.2022 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.

Вкупната произведена количина на вода е 272л/с, од кои 232/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп: ул. “Ило Попадинец”, ул. “Леце Котески”, ул. “Беровска”, ул. “Цар Самоил”, ул. “Динара”, Реон Пашоски Ливади.

Може ќе Ви се допадне

Веб страницата користи *колачиња со цел да овозможи и креира подобро корисничко искуство за нашите посетители. Прифаќам Повеќе

Skip to content