Прекин во водоснабдувањето во населба Точила

11

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има во населбата Точила, поточно во зградите од оваа населба кои се водат како ” Точила Е – згради”.

Водоснабдувањето на ден 11.03.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење. Вкупната произведена количина на вода е 253л/с, од кои 218л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 35л/с сопствени извори.

Може ќе Ви се допадне

Веб страницата користи *колачиња со цел да овозможи и креира подобро корисничко искуство за нашите посетители. Прифаќам Повеќе

Skip to content