Повторно прекин во електродистрибутивната мрежа

3
Заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија, без снабдување од 09:30 до 11:00 часот ќе останат:
дел од ул. Гога Јанкулоски,
дел од ул. Благоја Јовчески,
дел од ул. Благоја Шукуроски, и
дел од ул. Иљо Попадинец.
Може ќе Ви се допадне

Веб страницата користи *колачиња со цел да овозможи и креира подобро корисничко искуство за нашите посетители. Прифаќам Повеќе

Skip to content