Планиран прекин во водоснабдувањето во Прилеп

41

Соопштение од ЈКП Водовод и канализација Прилеп:

Водоснабдувањето на ден 06.10.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.

Вкупната произведена количина на вода е 245л/с, од кои 205/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп: ул. “3ти Ноември”, ул.”Македонска”, ул.”Стеван Димески Ништакот”, с.Волково, с.Ореовец.

Може ќе Ви се допадне

Веб страницата користи *колачиња со цел да овозможи и креира подобро корисничко искуство за нашите посетители. Прифаќам Повеќе

Skip to content