Овие улици во Прилеп денеска ќе имаат прекин со водоснабдувањето

3

Водоснабдувањето на ден 17.11.2022 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.

Вкупната произведена количина на вода е 268л/с, од кои 228/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп: ул. “Цане Коњарец”, ул. “Трајко Тарцан”, ул. “Димче Антулески”, ул. “11ти Октомври”, Реон – Индустриска зона Металец.

Може ќе Ви се допадне

Веб страницата користи *колачиња со цел да овозможи и креира подобро корисничко искуство за нашите посетители. Прифаќам Повеќе

Skip to content