СЛУШАЈТЕ ВО ЖИВО

Локално

Наградени маски на карневалот „Прочка 2024“ во Прилеп

Наградени маски на 22-то издание на карневалот “Прочка”:

Прво место ООУ “Рампо Левката”, за маската “Весела дружина на водното царство”.

Второ место “ООУ Добре Јованоски”, за маската “Мајкл Џексон”

Трето место ООУ “Круме Волнароски” од населеното место Тополчани, за маската “Вечна Македонија”‘

Гран при награда за дечињата од Детските градинки “Наша Иднина”, за маската “Тутуноберачите”

Поединечна маска која освои ПРВО место – Мила Спиркоска од ООУ “Климент Охридски”, за маската “Мистик”

Прикажи повеќе

Холидеј

Радио Холидеј е приватна радио станица - концесионер која со квалитетен сигнал го покрива регионот на Општина Прилеп, Крушево, Македонски Брод, Демир Хисар, Битола и поширокиот Пелагониски регион.

Поврзани објави

Back to top button
Skip to content