СЛУШАЈТЕ ВО ЖИВО

Економија

„Макпетрол“ АД: Уплатата и испораката на екстра лесно масло за домаќинство EL-1 започнува на 17

Уплатата и испораката на екстра лесно масло за домаќинство EL-1 започнува на 17-ти октомври.

Компанијата „Макпетрол“ АД Скопје ги известува потрошувачите и пошироката јавност дека од понеделник, 17-ти октомври, започнува со прием и достава на документација за екстра лесно масло за домаќинство EL-1, секој работен ден од 08:30 до 15:00 часот. Воедно информира дека продажбата оваа година ќе се врши преку складовите на „Макпетрол“ АД.

Деталните информации околу уплатата и испораката на екстра лесното масло за домаќинство граѓаните можат да ги добијат на следните телефонски броеви и e-mail адреси, дадени според местото на нивното живеење, односно испорака:

КОНТАКТ

E-MAIL

СКОПЈЕ, КУМАНОВО, КРИВА ПАЛАНКА, КРАТОВО

02/3146-175

branko.bocevski@makpetrol.com.mk

02/3146-514

tatjana.ivanova@makpetrol.com.mk

02/3146-406

sasa.jovik@makpetrol.com.mk

02/3146-290

kristijan.kjosev@makpetrol.com.mk

ТЕТОВО, ГОСТИВАР, КИЧЕВО, МАВРОВО

071/267-762

zoran.silanovski@makpetrol.com.mk

071/267-762

slagan.volceski@makpetrol.com.mk

071/267-761

srebre.cvetanoski@makpetrol.com.mk

ПРИЛЕП, КРУШЕВО, МАКЕДОНСКИ БРОД, РЕСЕН, БИТОЛА, ДЕМИР ХИСАР

071/267-765

209.prilep@makpetrol.com.mk

072/308-077

СТРУМИЦА, ШТИП, РАДОВИШ

071/267-767

risto.tomov@makpetrol.com.mk

ВЕЛЕС

071/267-772

oliver.krstev@makpetrol.com.mk

КАВАДАРЦИ, НЕГОТИНО, ГЕВГЕЛИЈА, БОГДАНЦИ, ВАЛАНДОВО, ДЕМИР КАПИЈА

071/267-771

blagoj.dimitrov@makpetrol.com.mk

КОЧАНИ, ДЕЛЧЕВО, МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА, БЕРОВО, ПЕХЧЕВО, ВИНИЦА, ПРОБИШТИП, СВЕТИ НИКОЛЕ

071/267-769

aleksandar.trendafilov@makpetrol.com.mk

072/267-769

jordanco.kabov@makpetrol.com.mk

ОХРИД, СТРУГА, ДЕБАР

071/267-763

212ohrid@makpetrol.com.mk

02/3153-212

071/267-763

212ohrid@makpetrol.com.mk

02/3153-212

02/3153-282

tatjana.vojdanoska@makpetrol.com.mk

02/3153-281

Прикажи повеќе

Холидеј

Радио Холидеј е приватна радио станица - концесионер која со квалитетен сигнал го покрива регионот на Општина Прилеп, Крушево, Македонски Брод, Демир Хисар, Битола и поширокиот Пелагониски регион.

Поврзани објави

Back to top button
Messenger icon
Пишете нѝ на Фејсбук!
Skip to content