Доаѓа River Soft, не пропуштајте го големото отварање!

5

Се работи за големи салони за бела техника, телевизори, мали апарати, клима уреди, телефони, компјутери, компјутерска галантерија, велосипеди, мотори и др, а во Прилеп ќе биде лоциран во поранешната стоковна куќа, каде неодамна се наоѓаше КАМ маркет.

SAMSUNG, VIVAX, BOSCH и други докажани брендови!

Салонот се простира на површина од 400м2 и ќе биде ултра модерно уреден и опремен.

ЗА РЕЛАКСИРАНО КУПУВАЊЕ! ЗА ПОМАЛИ ТРОШОЦИ ЗА ЖИВЕЕЊЕ! Биди и ти, чекор напред во техноогијата со RiverSoft.

Може ќе Ви се допадне

Веб страницата користи *колачиња со цел да овозможи и креира подобро корисничко искуство за нашите посетители. Прифаќам Повеќе

Skip to content