СЛУШАЈТЕ ВО ЖИВО

Култура

Денес се исполнуваат желбите

12 декември отсекогаш бил број кој нумеролозите го сметале за ангелски, а се вели дека на овој ден „сите чуда се можни“. На дванаесетти декември се отвораат вратите на бројот 12, што значи дека позитивна енергија влегува во сите нас.

Оваа нумеролошка низа ќе му донесе на секој од нас одредена моќна порака од Универзумот. На пример, ако сте на погрешен пат, ќе се појави чувство кое ќе ве поттикне да се вратите на раскрсницата на животот и да изберете добар пат за себе. Или, ќе станете свесни за вашите минати грешки и ќе знаете кои аспекти од вашиот живот треба да ги промените за да станете најдобрата верзија од себе.

Сè што треба да направите е да бидете отворени и да ги следите знаците што ви ги испраќа Универзумот.

12 е моќен број во нумерологијата кој симболизира позитивни промени, но тие се јасни, лесни и директни. Тоа означува крај на еден циклус и отворање на нови врати на животот, каде што ќе успеете да се соочите со предизвиците и да најдете повеќе надеж за годината што допрва доаѓа.

Исто така, оваа низа нè поттикнува да изградиме добри врски и односи со блиските луѓе, да простиме и да обновиме некои стари пријателства.

Тоа нè поттикнува да се поврземе со сопственото битие, да ги читаме кодовите на сопствената душа и да откриеме што е тоа што повеќе не ни треба и што нè саботира. Треба да се ослободиме од таквата енергија и да ја прифатиме новата космичка моќ на промени што доаѓа кај нас.

Денеска е важно да започнете нешто ново, нешто што долго време сте сакале да го направите. Сè што започнува денес има шанса да доживее голем успех.

Прикажи повеќе

Холидеј

Радио Холидеј е приватна радио станица - концесионер која со квалитетен сигнал го покрива регионот на Општина Прилеп, Крушево, Македонски Брод, Демир Хисар, Битола и поширокиот Пелагониски регион.

Поврзани објави

Back to top button
Skip to content