СЛУШАЈТЕ ВО ЖИВО

Локално

Водата од овие 7 чешми во околината на Прилеп не е бактериолошки исправна за пиење

Општина Прилеп ги известува граѓаните дека водата од мерното место локален водоснабдителен систем Загорани – Ѕвездакоски – водоводна мрежа, л.в.с. Веселчани – Мојсоска Ѕ. – водоводна мрежа, л.в.с. Плетвар – јавна чешма – водоводна мрежа, Плетвар – крајпатна чешма Че – водоводна мрежа, л.в.с. Беловодица – јавна чешма – водоводна мрежа, населено место Лениште – јавна чешма сред село – водоводна мрежа и водата од мерно место с.Крстец – јавна чешма сред село – водоводна мрежа не одговара за употреба.

Исто така водата од л.в.с. Ореовец – јавна чешма сред село – водоводна мрежа одговара за употреба.

Прикажи повеќе

Холидеј

Радио Холидеј е приватна радио станица - концесионер која со квалитетен сигнал го покрива регионот на Општина Прилеп, Крушево, Македонски Брод, Демир Хисар, Битола и поширокиот Пелагониски регион.

Поврзани објави

Back to top button
Skip to content