СЛУШАЈТЕ ВО ЖИВО

Македонија

Анкета на АВМУ за периодот јануари-март 2023 година: ХОЛИДЕЈ останува убедливо број 1 медиум во регионот

Со просечен неделен досег од 17,4 % и дневен од 7,6 %, прилепското Холидеј радио и во периодот јануари-март 2024 година останува водечки медиум во својот регион и еден од најпопуларните во Република Македонија.

Податоците се објавени во официјалната анкета за досегот на радиостаниците и уделот на сателитските, регионалните и локални радио и Тв станици во вкупната слушаност и гледаност во периодот јануари-март 2023 година, изработена за потребите на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ) на Република Македонија.

Прикажи повеќе

Холидеј

Радио Холидеј е приватна радио станица - концесионер која со квалитетен сигнал го покрива регионот на Општина Прилеп, Крушево, Македонски Брод, Демир Хисар, Битола и поширокиот Пелагониски регион.

Поврзани објави

Back to top button
Messenger icon
Пишете нѝ на Фејсбук!
Skip to content