Инфо 10.21

Информативна емисија во траење од 30 минути. Се емитува во сабота во 10.21 часот. Програма во која се поместени актуелни настани, изјави и интервјуа со личности од јавниот и политичкиот живот. Прави анализи на тековни случувања во градот и земјата.