Вести

АГЕНЦИСКИ ВЕСТИ - Се емитуваат секој ден освен сабота и недела во : 09.15, 10.15 и 14.15 часот.

ЛОКАЛ ИНФО - Информативна емисија во која се емитуваат актулени вести од земјата но приоритет имаат настаните од локалното подрачје.Се емитуваат секој ден освен сабота и недела во: 16.15, 18.00 и 20.00 часот.

ФЛЕШ - Куси вести кои се емитуваат секој ден освен сабота и недела во 17.00 часот.

НЕДЕЛЕН ИНФО ПРЕГЛЕД - Информативна емисија од локален карактер што се емитува во сабота во 16.15 часот. Во емисијата се прави преглед на настаните што ја одбележале во изминатата седмица.