Претседателот не го потпишува Указот, Џафери смета дека Иванов е должен да го стори тоа

Државниот врв се огласи по изгласувањето на Законот за употреба на јазиците. Премиерот Заев тврди дека е целосно во согласност

Read more

Pin It on Pinterest

РАДИО ХОЛИДЕЈ