Прилепските тутунари очекуваат сонце во август за да се подобри родот

Поради неповолните временски услови кои го погодија родот, прилепските тутунари од Министерството за земјоделство очекуваат соодветни мерки, а од компаниите

Read more

Pin It on Pinterest

РАДИО ХОЛИДЕЈ