Гран-при за театарот „Сартр“ од Сараево на петтиот фестивал „Гола месечина“

Гран-при за најдобра претстава на 5. Интернационален фестивал на комедијата „Гола месечина“ доби претставата „Једваносимсобоакаломистобо“ на Сараевскиот воен театар „Сартр“

Read more

Pin It on Pinterest

РАДИО ХОЛИДЕЈ