Прилепчанецот Кирил Тодороски е прогласен за Студент на годината во Русија

Прилепчанецот Кирил Тодороски (22) е студент на Академијата за ветеринарна медицина во Русија (Казан), веќе трета година. Тој е прогласен

Read more

Pin It on Pinterest

РАДИО ХОЛИДЕЈ