Во Ниш идната недела заедничка седница меѓу владите на Македонија и на Србија

Владите на Република Македонија и на Република Србија идната среда, на 21 март ќе одржат трета  зедничка седница во Ниш.

Read more

Pin It on Pinterest

РАДИО ХОЛИДЕЈ