Македонија меѓу дното по бројот на новоотворени работни места во Западен Балкан

Македонија  речиси на дното, Косово лидер во регионот во однос на вработливоста минатата година. Извештајот на Светска банка -Трендовите  во

Read more

Pin It on Pinterest

РАДИО ХОЛИДЕЈ