Саем на виртуелни училишни компании во економското училиште

Генерацијата матуранти на економското училиште „Кузман Јосифски-Питу“ од Прилеп денеска организираше саем на виртуелни училишни компании 2018“. Учениците ги презентираa практичните

Read more

Pin It on Pinterest

РАДИО ХОЛИДЕЈ