Асоцијацијата за управување со отпад го поддржува управувањето со отпад на централно ниво

Преземањето на управувањето со отпадот на централно ниво е добар потег- оценува Асоцијацијата при Стопанската комора на Македонија. Оттаму сметаат

Read more

Pin It on Pinterest

РАДИО ХОЛИДЕЈ