Во Прилеп одбележан христијанскиот празник Голем Петок – Балаклија

Денеска, градоначалникот на Прилеп, Илија Јованоски, присуствуваше на одбележувањето на христијанскиот празник Голем или Источен Петок – Балаклија, којшто се

Read more

Се интензивираат активностите за отворање на дневниот Центар за деца со церебрална парализа

Во полн ек се активностите за отворање на дневниот Центар за деца со церебрална парализа. Откако е легализиран објектот во

Read more

Pin It on Pinterest

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
РАДИО ХОЛИДЕЈ