Царовска во ОН: Со конкретни мерки го унапредуваме статусот на жените и девојчињата

– Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска учествува на 62-та сесија на Комисијата за статусот на жените на

Read more

Pin It on Pinterest

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
РАДИО ХОЛИДЕЈ