Софијанова: Употребата на маслото од канабис бележи позитивни резултати

Д-р Аспазија Софијанова, специјалист педијатар на денешната научна расправа организирана од Здружението „Билка“ и Кино Култура, посочи дека употребата на

Read more

Pin It on Pinterest

РАДИО ХОЛИДЕЈ