Претставници на МЗШВ на средба со производителите на зелка и со откупувачите

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ) соопшти дека континуирано ја следи состојбата со откупот на зелката и откупната цена

Read more

Pin It on Pinterest

РАДИО ХОЛИДЕЈ