Зајакнати контроли пред Велигден – уништени 17.000 српски јајца

Во пресрет на велигденските празници од Агенцијата за храна почна со засилени инспекциски контроли. Јајцата на  македонскиот пазар се безбедни.

Read more

Pin It on Pinterest

РАДИО ХОЛИДЕЈ