Интернационален театарски фестивал „ЛИЦА БЕЗ МАСКИ“ 2018

Со документарната и политички ангажирана претстава „ЈАМИ ДИСТРИКТ“, во режија на истакнатиот Кокан Младеновиќ, а во продукција на Тиватскиот културен

Read more

Pin It on Pinterest

РАДИО ХОЛИДЕЈ