МАРКЕТИНГ

Почитувани,

Пред вас се наоѓа понуда која доаѓа од радиото што ги прифати промените на новото време во радиодифузниот сектор.

Радио Холидеј е приватна радио станица-концесионер која со квалитетен сигнал го покрива  регионот на Општина Прилеп, Крушево, Македонски Брод, Демир Хисар, поширокиот Пелагониски регион. Радио Холидеј нон стоп, 24 часа дневно, емитува сопствена радио програма прилагодена според вкусовите на слушателската публика која ги опфаќа сите популации и старосни структури од најмладите до највозрасните. Секојдневно емитуваме музика од сите жанрови,емисии со различен карактер и тековни информации од градот и државата сместени во сопствени информативни емисии-вести. Ние сме јасни и конкретни како и цените кои ги нудиме за рекламирање преку нашето радио. Во услови кога можете да бирате одберете го најдоброто за Вас,Вашата реклама на нашето радио ќе ја постигне вистинската цел.

Понудата може да ја превземете од овде.

Изборот е Ваш.

error: Содржината е заштитена !!
Skip to content