Технологија

GMAIL воведува нова опција која ќе ви се допадне

Корисниците на Gmail ширум светот долго чекаат на опцијата закажување на праќање мејлови, то на многумина ќе им ја олесни работата.

Најновата надградба на Gmaila за Android редите вклучуваат и опција за закажување кога да се прати мејлот. Така, на пример, ќе може да го одложите праќањето на мејлот за десет минути ими десет дена.

Покрај оваа опција, на корисниците ќе им се овозможи и откажување на закажаниот мејл. Мејлот ќе се прати и ако сте офлајн или ако ви се испразни батеријата на телефонот.

Оваа опција ќе биде достапна за 15 роденден на Gmail, следниот месец.

Прикажи повеќе

Поврзани теми

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Skip to content