Наскоро признавање на возачките дозволи со Германија

Владата на Република Македонија очекува наскоро да биде потпишана Заедничка декларација меѓу Министерството за внатрешни работи и Сојузното министерство за

Read more

Предлози за нов информациски систем за управување во патниот и товарниот сообраќај

Фондот за иновации и технолошки развој и Министерството за транспорт и врски денеска организираат презентација на предложените решенија пристигнати на

Read more

Ефекти од субвенциите само кај сточарските фарми, процедурите сложени, исплатата задоцнета

Да се поедностават процедурите за апликација за да не се пролонгираат роковите и субвенциите да се плаќаат на време за

Read more

Подготовките за „Пивофест 2018“ во полн ек, фестивалот на пивото ќе го отворат Бени и Нонстоп

На 15 денови од почетокот на годинешното 16-то издание на „Пивофест 2018“, полека привршуваат подготовките за најголемиот фестивал на пивото

Read more

Pin It on Pinterest

РАДИО ХОЛИДЕЈ