Дебата за известувањето кај најгледаните ТВ-канали во Македонија

Дебата „Разноликост во известувањето на централните информативни изданија кај најгледаните ТВ-канали во Македонија“, ќе се одржи денеска во Скопје во

Read more

Седум општини ќе потпишат договори за финансирање пречистување на отпадни води

Договори за доделување на финансиски средства на локалните самоуправи за изработка на техничка документација и изградба на канализациони системи и

Read more

Pin It on Pinterest

РАДИО ХОЛИДЕЈ