СЕП на полноќ го објави Деталниот фактографски извештај за имплементација на Планот 3-6-9

Секретаријатот за европски прашања (СЕП) на полноќ на својата веб страница го објави Деталниот фактографски извештај за имплементација на Планот

Read more

Македонија очекува чиста препорака и безусловна препорака за почеток на преговорите со ЕУ

Македонија очекува ЕК утре во Извештајот за напредокот на земјата да излезе со безусловна препорака за почеток на преговорите со

Read more

Во Прилеп одбележан христијанскиот празник Голем Петок – Балаклија

Денеска, градоначалникот на Прилеп, Илија Јованоски, присуствуваше на одбележувањето на христијанскиот празник Голем или Источен Петок – Балаклија, којшто се

Read more

Pin It on Pinterest

РАДИО ХОЛИДЕЈ